Despre noi

Compania farmaceutica AC HELCOR dezvolta activitati farmaceutice in sistem privat in Romania, Baia Mare. Productia de medicamente, comprimate si capsule, extinsa cu productia de vitamine, suplimente naturale reprezinta activitatea de baza a companiei. Cu o experienta  larga de-a lungul celor 25 ani de existenta, grupul AC HELCOR este un profesionist recunoscut in domeniul medical si farmaceutic ca producator de medicamente cu prescriptie medicala  si OTC.

Investitiile in tehnologii avansate de productie si laborator au permis instituirea unor activitati moderne de control al calitatii precum si dezvoltarea activitatii de cercetare aplicativa, ceea ce a dus la incredere si siguranta in produsele AC HELCOR.

Cu fiecare produs, incercam sa indeplinim un crez asumat de a ne pune in slujba oamenilor si a contribui la o viata mai buna si mai sanatoasa. Misiunea noastra este de a pune la dispozitia milioanelor de oameni medicamente sigure, eficiente si accesibile.

      Viziune

Viziunea noastra este de a fi in continuare un pilon in productia de medicamente si produse pentru sanatate in Romania, capabil si statornic, la nivel national si international, ca investitor important si continuu in cercetare, dezvoltare si productie de medicamente,  toate acestea pentru ingrijirea sanatatii oamenilor.

       Misiune

Misiunea noastra este ca prin forte proprii, prin cunoastere, straduinta si excelenta profesionala sa punem la dispozitia milioanelor de oameni medicamente sigure, moderne, eficiente si accesibile. 

Portofoliul AC HELCOR cuprinde peste 110 produse, din care 60 medicamente generice care acopera 9 clase terapeutice: cardiovasculare, antireumatice, chimioterapice antiinfectioase, antialergice, digestive, neurologice. Compania a lansat în 2004 divizia de Suplimente Alimentare AC HELCOR – BioSunLine® ce insumeaza peste 50 de produse naturale, in majoritate in prima productie romaneasca.
Investitiile in tehnologii avansate de productie si laborator au permis instituirea unor activitati moderne de control al calitatii precum si dezvoltarea activitatii de cercetare aplicativa, ceea ce a dus la incredere si siguranta in produse. Grupul de firme totalizează un număr de 150 angajati cu inalta calificare profesionala.

Produse

Medicamente generice

Grupe terapeutice

Misiunea si viziunea le indeplinim transformand crezul nostru in obiective ce se ating prin:
– excelenta tehnologica,
– cercetare orientata pe produs,
– strategii comerciale flexibile si dinamice,
– mediu profesional motivant pentru specialistii de elita ai companiei,
– dezvoltarea continua a companiei pentru a raspunde cerintelor pietei